Як щодо смачної вечері з печеної свинини з картоплею та спеціями? Немає заперечень? Чудово, тим більше, у мене є приголомшливий рецепт, що здатний прикрасити будь-який святковий стіл. Зрозуміло, цю страву можна готувати і у повсякденному житті. Що ж, давайте від слів переходити до діла!

Рецепт просто знахідка: свинячі рулетики з грибами

Нам потрібно:

– Свин. корейка.

– Сіль, молот. перець за смаком.

– вирощує. олія для смаження.

– цибуля 1-2 шт.

– 1 морквина.

– печериці 200 гр.

– Сухий. часник, за смаком.

– орегано, до смаку.

– Сухий. петрушка 1 ч. л.

– Майонез. 3-4 ст.

– франц. гірчиця 1 ч. л.

– картопля 4 шт.

– паприка, до смаку.

– червоний. цибуля 1 шт.

– цукор 1 ч.л.

– оцет 6%, небагато.

М’ясо нарізаємо середніми скибками. Ширина приблизно – 0,5 мм.

М’ясо посолили, поперчили з двох сторін. Накрили плівкою, відбиваємо молоточком, досягаючи особливої м’якості. Далі залишаємо м’ясо на півгодини, щоб воно добре просочилося спеціями.

Тим часом пасеруємо цибулька до золотистого кольору. До нього ми відправили моркву, що ми нарізали кубиками, печериці. Грибочки підсолили, присипали сухим часником, сухою петрушкою.

Також всипаємо орегано, перемішуємо. 7 хвилин цілком достатньо, щоб піджарка приготувалася. Після цього поміщаємо засмажку в миску. Нехай вона охолоне. У майонез додаємо гірчицю, перемішуємо. Цим соусом ми змастимо м’ясо.

Рецепт просто знахідка: свинячі рулетики з грибами

Зажарка охолола, кладемо її поверх м’яса. Акуратно згортаємо м’ясо у трубочки.

Крупно ріжемо картоплю. Поміщаємо його в миску, посипаємо паприкою, сіллю, перчимо.

Присмачуємо олією, перемішуємо. Картоплю поміщаємо в лист, зверху кладемо наші м’ясні роли.

У мисці розмішуємо паприку, олію. Цим соусом ми промазуємо м’ясо. Накриваємо пергаментом.Печем наше диво при температурі 180 градусів 30 хвилин. Тим часом ріжемо цибулю півкільцями. Посипаємо його цукром.

Далі перчимо, обробляємо оцтом. Перемішали. Виймаємо рознесення і без пергаменту запікаємо ще 10 хвилин. Як тільки вийде час, дістаємо м’ясо, щедро посипаємо його цибулею. Ось і всі, друзі, наші ласощі готові, приємного апетиту!

Leave a comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *