Кулінарія

Мій улюблений борщ. Смачний суп для спекотного літа:)

Який суп у вас асоціюється з літом? Я думаю дуже багато назвуть зараз, звичайно ж, окрошку, з квасом або з кефіром:) Що може бути краще приємного і легкого супчика в літню спеку. У нашій родині окрошку ніхто не їсть, зате ми дуже любимо борщ.

Рецепт знайшла багато років тому на якомусь кулінарному сайті і з тих пір, як тільки настає спека, відразу готую такий борщ. Сьогодні поділюся рецептом з вами, раптом кому-то цей рецепт так само доведеться за смаком.

Всі інгредієнти беру в рівних пропорціях:

  • балик (або будь-яке м’ясо без жиру, зізнаюся відразу, з ковбасою не пробувала)
  • варений буряк
  • варені яйця
  • варену картоплю
  • свіжі огірочки
  • кефір
  • вода газована

Готуватися борщ дуже легко. Всі інгредієнти нарізаю кубиками приблизно однакового розміру і перемішую.

В оригінальному рецепті не було жодної свіжої зелені, тому я її не додаю.

Заправляю борщ при подачі, для цього змішую в рівних пропорціях кефір і газовану воду. Солю до смаку вже в тарілках.

Виходить легкий і освіжаючий літній суп, думаю, він цілком може скласти гідну конкуренцію традиційної окрошку. Обов’язково спробуйте приготувати такий борщ в спекотний літній день.