Мій улюблений борщ. Смачний суп для спекотного літа:)
Який суп у вас асоціюється з літом? Я думаю дуже багато назвуть зараз, звичайно ж, окрошку, з квасом або з кефіром:) Що може бути краще приємного і легкого супчика в літню спеку. У нашій родині окрошку ніхто не їсть, зате ми дуже любимо борщ.
Рецепт знайшла багато років тому на якомусь кулінарному сайті і з тих пір, як тільки настає спека, відразу готую такий борщ. Сьогодні поділюся рецептом з вами, раптом кому-то цей рецепт так само доведеться за смаком.
Всі інгредієнти беру в рівних пропорціях:
- балик (або будь-яке м’ясо без жиру, зізнаюся відразу, з ковбасою не пробувала)
- варений буряк
- варені яйця
- варену картоплю
- свіжі огірочки
- кефір
- вода газована
Готуватися борщ дуже легко. Всі інгредієнти нарізаю кубиками приблизно однакового розміру і перемішую.
В оригінальному рецепті не було жодної свіжої зелені, тому я її не додаю.
Заправляю борщ при подачі, для цього змішую в рівних пропорціях кефір і газовану воду. Солю до смаку вже в тарілках.
Виходить легкий і освіжаючий літній суп, думаю, він цілком може скласти гідну конкуренцію традиційної окрошку. Обов’язково спробуйте приготувати такий борщ в спекотний літній день.