Багато людей, переступивши поріг п’ятдесятиліття, стикаються з проблемою надмірної ваги та складністю її спалювання. Ми досить часто чуємо про те, що схуднути після п’ятдесяти років неможливо, але докорінно не згодні з цим твердженням.

Насправді можемо сказати, що схуднути в такому віці не так вже й складно, головне, дотримуватися кількох досить простих правил і порад від порталу youthjustice.org.ua.

Порадада № 1. Жодної жалю до себе

Як часто люди кажуть собі, що люблять себе такими, які є? Або знаходять собі безліч виправдань, щоби зі спокійною душею далі нічого не робити. Зрозуміло, любити свої 100+ кілограм ніхто не може заборонити, та й дехто вважає, що у віці старше 50 років уже треба думати про інше. Однак це докорінно неправильний підхід. Думати про вічне і прекрасне краще в стрункому тілі, а надмірна вага шкодить здоров’ю і може відправити у вічність раніше за термін. Тож якщо хочеться схуднути, то про жалість до себе треба забути раз і назавжди;

5 головних правил після 50 років, дотримуючись яких, худнуть всі і ти схуднеш!

Порада № 2. Встановлення чіткого режиму дня

Для хорошого, а головне адекватного апетиту, велике значення має не лише гормональне тло людини, а й здоровий сон. При постійному недосипу у людини стабільно тримається поганий настрій, який починає заїдати. Тож для схуднення потрібно висипатися;

Порада № 3. Звільнення від шкідливої їжі

Різні напівфабрикати, газування, чіпси, борошняне і солодке сміливо треба відправляти на смітник і ніколи про це не шкодувати. Всі ці продукти негативно впливають на судинну систему і можуть привести в реанімацію;

Порада № 4. Скажіть «так!» силовим тренуванням

Силові тренування в такому віці вкрай важливі та корисні, оскільки дозволяють не просто зміцнити кістки та м’язи, а й запобігти атрофії м’язів, що неминуче настає з віком;

5 головних правил після 50 років, дотримуючись яких, худнуть всі і ти схуднеш!

Порада № 5. Включити білок у кожен прийом їжі

Продукти з високим вмістом білка запобігають втраті м’язової маси та уповільненню метаболізму. В результаті утворення жирового прошарку йде значно повільніше.

Leave a comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *